Boekweitwraps

Boekweitwraps

Bereidingstijd: 15 min;

Porties: 4/5 wraps

Ingrediënten:

  • 100 gram boekweitmeel
  • 150 ml water
  • 1 ei
  • snufje zout

Boekweit is van nature glutenvrij dus ideaal als je een glutenvrij dieet aan het volgen bent.

Bereiding:

  1. Doe de boekweitmeel, water en ei in een kom en mix alles goed door elkaar
  2. Voeg een snufje zout toe en roer dit er nog even goed doorheen
  3. Laat het beslag even 10 minuten rusten
  4. Verhit een klein theelepeltje kokosolie in de pan en bak de wraps een voor een.
  5. Lekker met bijvoorbeeld wat hummus, verse geitenkaas en rucola
  6. Handig om van te voren te maken, kunnen tot 3 dagen in de koelkast bewaard worden.

Eet Smakelijk



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *